Alla inlägg den 12 februari 2010

Av Emmy Algefors - 12 februari 2010 20:51

Förra veckans turné med Svea var kolossalt lyckad, dock skriver jag inget om det just nu, det kommer i ett inlägg framöver   


Jag reste till min hemstad Arboga idag, där jag inte har varit sedan i mars förra året (ett kort matstopp på nyårsafton räknas inte). Det är återträff med ungdomskören i helgen, vi ska imorgon repa, festa och på söndag sjunga konsert, vår gamla slagdänga "African Madonna", ett oratorium vi framförde en sisådär 27 gånger åren 1996-1999. Jag inser att jag skulle behöva några dagar utan toner men det ska ändå bli grymt kul att återse många gamla korister, samt att konsertera genom att enbart sjunga, inte hålla i en massa praktiska saker. 


Förra veckan var det som sagt turnérande i fem dygn med en hel del resor, i tisdags var jag i Stockholm på kurs och stannade till onsdagen, igår gjorde jag en trevlig utflykt till Långedrag i södra Göteborg vilket resulterade i en 14-timmarsdag, idag hann jag bara kliva upp, packa väskan och sedan ta en taxi till centralstationen.

Jag hann bara åka hem till mitt barndomshem och lämna väskan innan jag tog pappas nya Saab 9-5 (äntligen en riktig bil!) till Köping för en fika med min barndomsvän Johanna. 


Jag var lite sugen på att åka till Stockholm idag för att fira Johannes födelsedag tillsammans med de andra Svea-människorna, eftersom att jag har abstinens. Men jag insåg att jag ibland bara måste ligga i soffan, så det gör jag nu, framför en tv dessutom, eftersom en sådan finns här i villan. 


På tågresan idag ägnade jag en stund åt att fundera över hur många timmar jag ägnar åt resande, och det blir en hel del. Men jag fullkomligt älskar det! Det är en otrolig förmån att få se olika platser och möta nya människor. Det enda kruxet är att min resväska, inköpt förra vintern, har gått sönder. Eftersom jag har köpstopp och det är en bit kvar till min födelsedag vet jag inte riktigt hur det i-landsproblemet ska åtgärdas. Men jag kommer nog på något   

Presentation


Välkommen till min blogg!
Här kan man följa mitt liv på västkusten bland kyrkor, konserthus, löpspår, vänner och andra trevliga upptåg. Och såklart en helt vanlig, grå men ändå ganska trevlig vardag. Enjoy!

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards